Η TID Tech ανέπτυξε ένα νέο εργαστήριο

September 21, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TID Tech ανέπτυξε ένα νέο εργαστήριο

Τα τελευταία 3 χρόνια, η TID Tech εισέρχεται σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης.Τα προϊόντα θερμής πώλησης των τελευταίων ετών είναι οξείδιο του γυαλιού σωλήνα και αφρό γεμάτο σωλήνα για εργαλεία ζωντανή γραμμή και GRP οβάλ ράβδος, στρογγυλή ράβδος, σωλήνες GRP και GRP αφρό γεμάτο σωλήνα για το σύστημα τράμπης ανυψωτήρα ως το εγκάρσιο βραχίονα.γραμμή τραμ και μετρό. Πολυμερές απομονωτή σχοινί και απομονωτή υποστήριξης που χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει τον αγωγό ή διακόπτη για το ηλεκτρικό σιδηροδρομικό έργο. καθώς και το PTFE, απομονωτή στερέωσης από καουτσούκ σιλικόνης για τον απομονωτή τομή,Ειδικά ο μονωτής βρόχου που χρησιμοποιήθηκε ευρέως από τους ευρωπαϊκούς σιδηροδρόμους.

Με την ανάπτυξη της αγοράς, το παλιό εργαστήριο της TID Tech δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην ζήτηση των πελατών, έτσι ώστε η TID Tech έχτισε ένα νέο εργαστήριο με μηχανή ένεσης καουτσούκ σιλικόνης 500T,Μηχανή συρρίκνωσης με αυτόματο έλεγχο υπολογιστήΗ ικανότητα του νέου εργοστασίου μπορεί τώρα να φθάσει τα 10 εκατ. δολάρια ανά έτος.

Η νέα TID Tech εργοστάσιο που βρίσκεται στην όμορφη νότια βιομηχανική ζώνη της πόλης Weinan, όπου η μεταφορά είναι πολύ βολική,10 λεπτά μακριά από τον σταθμό τρένων υψηλής ταχύτητας και 1 ώρα μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο Xi'an.Όλοι οι πελάτες και οι φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτούν!