Τεχνολογία παλτρούσης προφίλ από γυαλί ίνες

September 21, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνολογία παλτρούσης προφίλ από γυαλί ίνες

Σήμερα, τα προϊόντα FRP χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανική και καθημερινή μας ζωή.Αντιφλεγμονώδης και ανθεκτική σε χημικάΑν τα προφίλ έχουν την ίδια τομή, μπορούν να κατασκευαστούν με τεχνολογία διόγκωσης.

Η γραμμή παραγωγής σφραγίσματος από γυαλί ίνες περιλαμβάνει το κινούμενο ράφι από γυαλί ίνες, το καλούπι με ράφι, τη συσκευή θέρμανσης, τη μηχανή σφραγίσματος, τον ηλεκτρικό διακόπτη ελέγχου.

Οι πρώτες ύλες για τα προϊόντα προφίλ από ίνες γυαλιού είναι η ίνες γυαλιού, η ρητίνη και ο παράγοντας σκληρότητας και άλλα επιταχυντικά.

Η διαδικασία κατασκευής του προφίλ από γυαλί ινών: πρώτον, επιλέγεται η κατάλληλη διάμετρος του καλούπι που τοποθετείται στο ράφι.Στη συνέχεια, υπολογίστε την ποσότητα κυλιόμενης ινώδους γυαλιού και στη συνέχεια καθοδηγήστε την κυλιόμενη ινώδη γυαλιού να περάσει από το καλούπι και στο εξοπλισμό pultrusionΣτη συνέχεια, ξεκινήστε τα θέρμανση μέρη αυξήσει τη θερμοκρασία του καλούπι μέχρι 120 βαθμούς στα είσοδο μέρη και 180 βαθμούς για το εξόδου μέρος,Τελικά χύνετε τη μείξη ρητίνης στην συσκευή και ξεκινήσει το σύστημα κενού"Αυτή είναι η γενική διαδικασία της τεχνολογίας πλυτρουσίας του προφίλ από ίνες γυαλιού.

Μπορούμε να φτιάξουμε τη ράβδο από ίνες γυαλιού, το σωλήνα από ίνες γυαλιού, το κόκαλο σκύλου από ίνες γυαλιού, την γωνία από ίνες γυαλιού ή το σταυροφόρο χέρι από ίνες γυαλιού, τα καυτά ραβδιά από ίνες γυαλιού και ούτω καθεξής με αυτή τη διαδικασία.